Contact

Buchu Trading
Overmaat 30
6831 AH Arnhem
Tel: +31 (0)85-5000369
info@buchutrading.com
KvK: 62598155
BTW nr: NL001507075B05

Indien je vragen hebt over de status van je verzending kan je onze servicedesk bereiken via info@buchutrading.com of +31 085-500369 (werkdagen 9-18 uur).

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.

Over Buchu Trading

Buchu Trading heeft zich tot doel gesteld om mensen te helpen hun mentale en fysieke prestaties te optimaliseren door kruiden die zich voornamelijk richten op ontstekingshaarden in het een lichaam

Resultaten die je kan bereiken met Buchu zijn ondermeer: gemakkelijk je gewicht controleren, veroudering vertragen, weerstand vergroten en je cognitieve prestaties verbeteren.

Buchu Trading voert heel bewust een beperkt assortiment kwalitatief hoogwaardige producten. We gebruiken alle producten ook zelf omdat wij zeker willen zijn dat de producten voldoen aan onze eisen

Wij beperken ons tot de merken Skimmelberg (biologisch gecertificeerd), Cape Moondance, Sceletia (biologische gecertificeerd) Cape Kingdom en Buchulife. Beide laatsten werken met biologische producten (o.a. van Skimmelberg) maar hebben geen biologisch keurmerk.

Ons doel is maximale klanttevredenheid. Dat doen we door onze afspraken na te komen. Een product wordt, indien op werkdagen voor 16:00 uur besteld en het product op voorraad is, dezelfde werkdag verzonden. Concreet betekend dit dat als u op werkdagen voor 16:00 uur besteld, u het de volgende dag in huis heeft. Producten die niet in orde zijn worden zonder meer vergoed of vervangen.