Buchu Zwitserland

Als je aan Zwitserland denkt, denk je aan hoge bergen, diepe meren, kaas, chocolade en precisiehorloges. Ik denk aan mijn favoriete Zwitserse kaasje van PIM (ons kaasboertje die elke dinsdag kaas en eieren komt brengen), het horloge dat ik ooit van mijn vader kreeg en aan Buchu.ch.

Zwitserland ligt in Europa, maar valt niet binnen de Europese Unie. Niets mis mee, behalve als je in Zwitserland woont en iets in ‘Europa’ besteld. Dan ben je ineens ‘de rest van de wereld’. Nu zijn we allemaal wereldburgers, maar er is verschil. Om vanuit Nederland een pakketje naar Zwitserland of bijvoorbeeld Noorwegen te sturen is er een start tarief van € 20,25. Voor elke kilo € 1,75. Dus minimal € 22,- Dan worden je pakjes thee best prijzig op den duur.

Een van onze Buchu liefhebbers, René Staub, koopt al jaren Buchu. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor familie en vrienden. Die groep werd steeds groter. René is een ondernemer in hart en nieren, dus hij begon zich af vragen of het de moeite zou lonen om daar iets mee te doen. De rest is geschiedenis.

Buchu.ch is geboren, al is het (2 maart 2021) nog zonder voorraad. Ook zij moeten zich eerst als biologisch bedrijf certificeren.

Wij zijn superblij met René. De eerste echte Buchu distributeur buiten (en toch een beetje binnen) Europa.

Wens René succes door hem een mailtje te sturen naar info@buchu.ch

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *