Trustpilot

trustpilot

We zijn nu een kleine twee jaar bezig met Buchu. Eerst als Buchuthee.nl en inmiddels als Buchutea.com. Toen de eerste bestelling binnenkwam sloeg mijn hart op hol en was er even sprake van lichte paniek. Wat nu als ze de Buchu niet lekker vinden of het pakketje komt niet aan. Gelukkig groei je daar overheen. Maar zodra je denkt dat je alles onder controle hebt, dient zich wel een ander probleem aan. Dit jaar konden we sinds lange tijd weer eens in het laagseizoen op vakantie. Onze zoon had namelijk eindexamen gedaan (geslaagd overigens), maar ja hoe moet dat dan met de bestellingen. Gaat dat wel goed. Dan ga je toch weer vanuit je vakantieplek checken of het wel goed gaat.

Wij zijn blij met elke bestelling en elke nieuwe klant en denken dat dat wederzijds is, maar zeker weten doen we dat niet. Daarom maken we sinds een paar weken gebruik van Trustpilot. Trustpilot is een beoordelingssite. Consumenten kunnen hier hun ervaringen over webwinkels delen met andere consumenten. Positieve ervaringen, maar ook negatieve ervaringen. Het verschil met andere beoordelingssites is dat Trustpilot de beoordeling direct plaatst.  De webwinkel wordt niet de mogelijkheid gegeven een beoordeling  aan te passen of te weigeren. Dat maakt het wel zo eerlijk. Voor de webwinkel is een positieve (5 sterren) ervaring super. Een negatieve ervaring is uiteraard niet leuk, maar geeft je wel een kans om deze in een positieve ervaring om te zetten.

Vanaf nu krijgen jullie automatisch (na ongeveer een week) een verzoek om een beoordeling. Kun je niet wachten en wil je nu al een beoordeling geven ga dan naar www.trustpilot.com/review/buchutea.com. Gebruik wel je postcode als er om een referentiecode wordt gevraagd.

Wij hebben er vertrouwen in.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *