Buchu in een flesje

Ongeveer een half jaar geleden kreeg ik een mail van iemand uit Frankrijk. Of ik wel eens van Buchuwater gehoord had en alle voordelen daarvan wel kende. Hij wilde dat graag hebben en stelde mij voor om dat te gaan importeren. Op mijn allercharmantst heb ik hem toch duidelijk gemaakt dat dat een beetje tegen mijn gevoel inging. WATER exporteren uit een land dat te maken heeft met de grootste droogte ooit. Bottelaars die alleen maar bronwater in flessen mogen doen die NIET uit een dam komt. Dat ging mij iets te ver. Dat was dat!!

Ik was ervan overtuigt dat ik de juiste beslissing genomen had, tot het volgende mailtje binnen kwam, Dit keer van een Zuid Afrikaanse dame die in Nederland woont en net terug was van een vakantie (familiebezoek) in Zuid Afrika. Zij had suikerziekte en had tijdens haar vakantie Buchu water gedronken. Een glas per dag en was daarna bijna pijnvrij door het leven gegaan. Of ik dat alstublieft wilde gaan importeren. Na wat heen en weer gemail bleek het om Buchulife herbal water te gaan.

Nu wil het feit dat ik net terug was uit Zuid Afrika en de mensen bij Buchulife al gesproken had. Het plan was om samen eens te kijken of er een markt was om in Europa het water te produceren. Europees bronwater waar Buchu-olie aan is toegevoegd. Maar dat was niet het water dat ze bedoelde. Het ging om het Buchuwater dat overblijft na de distillate van Buchu-olie. Ik hou van Buchu maar dit is net iets te veel Buchu voor mij. Maar net als de thee moet je even doorbijten. Zoals als de Zuid Afrikanen zeggen, De Pinotage onderscheidt de jongen van de man. Voor de niet wijnliefhebbers. De Pinotage is een Zuid Afrikaanse druif die voortgekomen is door het enten van een Pinot-Noir met een Hermitage druif. Heerlijk voor mannen, net iets te veel voor de jongens. We dwalen weer af, zoals wel vaker als het over drank gaat.

Nu was het zo dat ik een goederen in Zuid Afrika klaar had staan voor verzending naar Nederland. Omdat er nog ruimte was heb ik daar, enigszins beschaamt, wat flessen Buchu water bij laten zetten. Jullie snappen dat ik er inmiddels een enorme fan bij heb.

Buchu water raw sparklingDit Buchuwater komt vanaf nu op regelmatige basis naar Europa. In principe alleen voor Mevr. C, in verband met de nieuwe privacy regels kunnen we haar identiteit niet onthullen. Maar als iemand het wil proberen, je hebt ongeveer 1 fles nodig om aan de smaak te wennen. Daarna kun je niet meer zonder. Het mooie is, dat je je echt beter gaat voelen. De smaak is intens maar ook verfrissend. Heerlijk bij de warme dagen die we gekend hebben. Ik had maar 2 flessen voor mijzelf ter beschikking, maar weet nu dat er de volgende keer iets meer voor eigen gebruik deze kant op komen. Blijkbaar toch een man.

Een glas per dag is het advies. Je doet dus 6- 7 dagen met een fles van 1,5 liter.

In de shop kost een fles straks 3,99.
Een doos van 9 is voordeliger, dan wordt het 3,60 per fles.

 

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij sturen u, maximaal 1 maal per maand, een email nieuwsbrief met hierin informatie over (nieuwe) producten of toepassingen. U kunt zich te allen tijde weer, zonder opgaaf van reden, weer uitschrijven.
We houden uw gegevens prive en delen dat alleen met partijen die uw gegevens nodig hebben om onze service mogelijk te maken. Bekijk onze pagina Privacy Policy voor meer informatie.
Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *